Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поліцейському дозволили поселити у відділку равлика

Важливо

У графстві Вест-Мідлендс, Велика Британія, співробітнику поліції дозволили поселити на робочому місці величезного равлика. Черевоногий знадобився копу для … заспокоєння нервів. Правоохоронці з досвідом приголомшені таким ставленням до новобранців.

Про це повідомляє The Mirror.

Поліцейський, який недавно влаштувався на роботу, приніс у відділок вихованця — 20-сантиметрового равлика. У картонній коробці з отворами для доступу повітря. Як пояснив новий співробітник, равлик допомагає йому тримати нерви під контролем. Поява безхребетного викликала суперечливу реакцію колег поліцейського. Хтось дав йому ім’я Сід, хтось приватно поскаржився начальству.

Керівництво, своєю чергою, проігнорувало скарги і дозволило копу залишити равлика Сіда. В хід пішов аргумент політики допомоги новим співробітникам та турботи про їхній психологічний стан. З тієї ж причини іншій співробітниці поліції – жінці, яка працювала за комп’ютером, – дозволили накривати голову ковдрою, аби зменшити тривожність.

Але в цієї історії все одно сумний фінал. Пізніше равлик помер, а його власник звільнився з поліції.

Чимало офіцерів приголомшені тим, що стало прийнятим. І скаржаться, що рівень новобранців не такий, як колись. І стратегії подолання кризи покликані компенсувати це. “Поліція – важка робота. Таке панькання не допомагає стати хорошим офіцером”, – висловився один з поліцейських на умовах анонімності.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 10 річного пса Бадді, над яким познущався господар, взяли до себе на службу поліцейські Південного Йоркшира у Британії. Бадді допомагає правоохоронцям боротися зі стресом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі