Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Реальне життя – родина відремонтувала шкільний автобус і живе в ньому

Важливо

Ліз та Уес з Флориди (США) не могли дозволити собі купити будинок. А от старий шкільний автобус був парі по кишені. Після трьох років ремонту подружжя перебралось жити у свій автобус. З ними разом їхня чотирирічна донька Фінлі та собака Фітц.

Про це розповідає The Sun.

“Ми віримо, що народжені не для того, аби просто оплачувати рахунки та помирати. Тому намагаємося жити щодня на повну силу”, – розповіли Ліз та Уес.

“Ми пливли по життю, працювали на вихідних, аби могти собі щось дозволити, і боялись понеділків”, – розповідає про колишнє життя фотографиня Ліз.

Все змінила вагітність жінки. Подружжя вже 4 роки мешкало в орендованому будинку, надто малому для великої сім’ї та домашнього офісу. Але отримати кредит на купівлю власного житла не вийшло. Банк двічі їм відмовив, як каже подружжя, “не з нашої вини”. Переживши такий “жалюгідний, стресовий і токсичний досвід”, Ліз та Уес почали шукати інші варіанти. Одним з таких стала покупка шкільного автобусу. 

Ліз зрозуміла – якщо вони придбають шкільний автобус, то зможуть мати дім, який хотіли, і подорожувати в ньому.

Єдиною перешкодою була будівельна компанія Веса – це було величезне досягнення, але й викликало у пари великий стрес. Після тривалих роздумів вони зрештою вирішила закрити будівельну компанію.

Зараз подружжя живе та подорожує у відремонтованому шкільному автобусі з дочкою та собакою.

Сім’я активно користується соціальними мережами і регулярно демонструє свій оновлений автобус у TikTok.

От один з їхніх роликів:”Три роки тому ми купили шкільний автобус. Ми вийняли з нього все, спробували поставити мансардне вікно, але не змогли, тому накрили його. Побудували каркас ліжка, подовжили бампер автобуса на метр, встановили газовий балон і мідні труби. Пофарбували дах, поставили сантехніку та водяну помпу, зробили сходинку, утеплили все, поставили стелю та пофарбували. Постелили дерев’яну підлогу, побудували узголів’я ліжка, встановили туалет, поставили двоярусне ліжко для доньки, зробили шафи та душ”.

В іншому відео Ліз розповідає, як працює їхній туалет. Це одне з найпопулярніших запитань від користувачів. Виявляється, унітаз висувається з-під ліжка. “Екскременти і сеча окремо. Сеча йде у глечик, а какулі – через шахту у компост. Закінчили – збризкуєте унітаз сумішшю води та оцту. А для соромязливих є завіска”.

Ліз демонструє їхній висувний унітаз. Фото – Tik Tok

У своєму TikTok nauticalnomads пара отримує здебільшого позитивні відгуки про їхнє житло.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 33-річні Джон та Емілі Джеймс із британського Уельсу продали свій будинок за 130 тис. фунтів стерлінгів  (близько 5,8 млн грн). Натомість вони купили ділянку землі із покинутою стоянку для кемпінгу і сподіваються привести її до ладу. Будиночок для себе уже відремонтували.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі