Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поліцейські врятували пса – тепер він лікує їх від стресу

Важливо

10 річного пса Бадді, над яким познущався господар, взяли до себе на службу поліцейські Південного Йоркшира у Британії. Бадді допомагає правоохоронцям боротися зі стресом.

Про це повідомляє The Mirror.

Бадді належить до породи джек-рассел-тер’єр – тої ж, що й усіма улюблений Патрон. Однак, Бадді поталанило у житті менше. Власник собаки із міста Донкастер відрізав йому хвіст, а потім викинув. Пес був заражений блохами, глистами та кліщами. Крім того він мав поранення із пневматичної гвинтівки.

 Собаку знайшла та врятувала старший інспектор поліції Джейн Форрест. Після того, як його вилікували, він допомагає копам боротися зі стресом і психологічними травмами. Бадді працює у місті Харрогейт, у Північному Йоркшері, де допомагає поліцейським із усієї Британії.

Через шалений темп роботи багато поліцейських потребують реабілітації. Робота із собаками – це лише частина психологічної допомоги. Лікарі вважають, що тісний контакт із собаками сповільнює дихання, знижує артеріальний тиск і зменшує стрес.

Як повідомляло BitukMedia, y київському парку «Відрадний» створили мурал iз зображенням собаки-винюхувача вибухівки Патрона. Художники Віталій Гідеван та Олена Нойна зобразили пса у вже звичному впізнаваному образі – в іменному жилеті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі