Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

63-річна жінка стала найстаршою мамою Італії – ЕКЗ їй провели у Києві під обстрілами

Важливо

Італійка 63-річна Флавія Альваро нещодавно народила сина Себастьяна. Хлопчик народився на світ трохи раніше терміну – лікарі із муніципалітету Камайоре провели кесарів розтин. Аби завагітніти, Флавія відвідувала Київ задля ЕКЗ.

Про це розповідає Leggo.

Флавія мешкає у місті Лукка. Вона вирішила звернутися до українських лікарів, адже у нашій країні немає вікових обмежень для ЕКЗ. У Італії вікова “стеля” для такої процедури – 50 років.

Вперше вона побувала у Києві два роки тому. Але на 14-му тижні у неї стався викидень. Минулої осені вона знову приїхала в столицю України. На цей раз запліднення відбулося успішно.

Геніколог каже, що загалом вагітність пройшла тихо, без серйозних проблем і що Флавія дуже сильно хотіла дитину.

Проте хлопчик, якого жінка назвала Себастьяном, народився трохи зарано – йому 31 тиждень і 4 дні. Кесаревий розтин вирішили зробити через те, що у Флавії дуже підскочив тиск.

Себастьян важить два кілограми і зараз перебуває у відділенні для новонароджених. Як тільки набере трохи ваги, його відпустять додому із мамою.

Там на нього чекає бабуся – їй 93 роки.

Як розповідало BitukMedia, Джек Річардсон та Бронвін Тейсі, обом 29, зустрілися ще в пологовому будинку. Вони обоє народилися зарано і разом лежали в реанімації. Діти підтримували зв’язок увесь час. Нещодавно у пари з’явилася донька. Бронвін народила її у тому ж пологовому, а Джек був присутній при пологах.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі