П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Обоє висіли на волосинці – подружжя познайомилося ще немовлятами

Важливо

Джек Річардсон та Бронвін Тейсі, обом 29, зустрілися ще в пологовому будинку. Вони обоє народилися зарано і разом лежали в реанімації. Діти підтримували зв’язок увесь час. Нещодавно у пари з’явилася донька. Бронвін народила її у тому ж пологовому, а Джек був присутній при пологах.

Історію подружжя розповідає New York Post.

Джек та Бронвін народилися у Королівському медичному центрі Ноттінгем, Англія, у 1994-му. Джек з’явився на світ на 30-му тижні вагітності, а Бронвін – на 26-му.

“Ми обоє висіли на волосинці. Це диво, що ми зараз тут”, – каже Бронвін.

Родини обох дітей певний час підтримували зв’язок, який ставав все менш регулярним, оскільки Джек і Бронвін почали ходити до різних середніх шкіл. Однак обоє час від часу бачилися і відвідували дні народження одне одного.

У жовтня 2021-го Бронвін опублікувала у Facebook фото із новою зачіскою, Джек написав їй – і між парою зав’язалося спілкування. Згодом вони зрозуміли, що підходять одне одному.

А у червні минулого року Бронвін дізналася, що вона “при надії”.

“Це дивовижно. У нього дитина від тої людини, яку він зустрів першою в житті”, – дивується мати Джека, Хелен Пікерінг.

У лютому Бронвін народила здорову доньку на ім’я Сієнна – у тому ж Королівському медичному центрі Ноттінгема, спеціально, аби вшанувати чудернацьку історію їхніх стосунків. Джек був присутній при пологах.

Бронвін каже, що відчуває, що їхні стосунки є “такими, як і мають бути”.

“Це прекрасне партнерство. Ми найкращі друзі, як і партнери. Ми розуміємо одне одного, закінчуємо речення одне одного і знаємо, хто з нас що хоче сказати, як тільки про це подумав”, каже Бронвін.

Як повідомляло BitukMedia, після 119-ти днів перебування у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі додому виписали Владиславу-Марію. Дитина народилася передчасно й одразу після народження важила 600 грамів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі