Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Найточніше відображення дійсності – син конгресмена “вкрав” його виступ завдяки неповторній міміці (ВІДЕО)

Важливо

Член американської Палати представників зі штату Теннессі Джон Роуз виступав у Конгресі щодо нещодавнього вердикту Дональду Трампу. У цей час позад Джона сидів його син – 6-річний Ґай. Хлопчик корчив на камеру кумедні міни майже хвилину – і став зіркою соцмереж.

Про це повідомляє UPI.

Кумедний випадок потрапив в об’єктив камери телеканалу CSPAN. На кадрах видно, як хлопчик позаду конгресмена Роуза спочатку посміхається, а потім починає корчити міни та бавитися своїми пальцями. Зрештою він заспокоюється та відсувається із ракурсу, де його видно.

Тим часом представник Роуз провадить свою тираду про те, що засудження колишнього президента США Дональда Трампа – буде згадувана поміж найбільш безславних дат в історії Америки.

30 травня журі присяжних у Нью-Йорку одноголосно визнало Трампа винним у фінансових махінаціях. Зокрема про те, що він мав стосунки із порно-зіркою Стормі Деніелс і платив їй за мовчання. Трампа визнали винним у 34 епізодах.

Проте йому це не завадить брати участь у президентських перегонах. Закон США дозволяє балотуватися навіть із-за ґрат. А Трамп, скоріш за все, відбудеться штрафом і умовним терміном.

Як не заважають Трампу балотуватися і два імпічменти. Перший імпічмент йому оголосили за тиск на Володимира Зеленського. Другий – за підбурювання до штурму Конгресу.

Загалом, міни Ґая, рудого, як і Дональд Трамп, цілком вписуються у контекст нинішньої політичної кризи у США.

Як повідомляло BitukMedia, 9-річний англієць Купер Воллес виграв Чемпіонат Європи “Верещання чайки” в Де Панне, Бельгія. Хлопець каже, захопився імітацією крику цих птахів після того, як його на пляжі дзьобнув мартин.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі