Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

До москви долетів би за 2 години – винахідники створили найшвидший у світі дрон

Важливо

Люк Белл із Південно-Африканської Республіки та його батько інженер Майк надрукували на 3D-принтері найшвидший дистанційно керований дрон у світі – Peregreen 2. Він живиться від батареї і розганяється у середньому до 480,23 км/год.

Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Винахідники надрукували дрон із вуглецевого волокна. За рахунок цього він легкий і його просто контролювати. Тип у дрона – квадрокоптер.

Безпілотник має віддалене керування. Аби встановити світовий рекорд, його запустили у двох різних напрямках, аби продемонструвати, як він впорався із хвостовим та зустрічним вітром.

Безпілотник здатен розганятися до 510 км/год, а його середня швидкість 480,23 км/год.

Але і цього достатньо, щоб дістатися із Києва до російської столиці москви менш, як за дві години. Відстань між містами – приблизно 860 км.

Це другий проєкт батька і сина. Peregreen 1 розганявся до 397,5 км/год.

Майк Белл також відомий тим, що був архітектором та дизайнером стадіону Мбомбела, який приймав у ПАР футбольний кубок FIFA-2010.

Як розповідало BitukMedia, Ольга Коновал виготовляє дрони у пам’ять про чоловіка Сергія. Вони разом обороняли Україну – він на фронті, а вона виготовляла прикраси та дрони. Навіть на весілля попросили друзів подарувати паяльник. Коли Сергій загинув на Донеччині, Ольга продовжила справу – уже в пам’ять про коханого.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі