Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Історія для Marvel – хлопчик виграв чемпіонат із імітації крику чайок після укусу мартина (ВІДЕО)

Важливо

9-річний англієць Купер Воллес виграв Чемпіонат Європи “Верещання чайки” в Де Панне, Бельгія. Хлопець каже, захопився імітацією крику цих птахів після того, як його на пляжі дзьобнув мартин.

Про це повідомляє UPI.

На змагання Купер прийшов у повному костюмі мартина. Прізвисько у нього відповідне – Сігал-бой, “Хлопчик-мартин”.

“Я просто хотів навчитися створювати такий звук на згадку про те, як мене клюнув один. Але насправді мені подобаються мартини”, – каже Купер.

Він відзначає, що його старання – це скоріше відання шани, ніж передражнювання мартинів. Хоча і досі боїться їсти на пляжі під відкритим небом, аби не напали ці птахи. Каже, іноді вони видаються йому страшними.

Мати хлопчика, Лорін, каже, що про конкурс розповів випадкових перехожий, який почув, як Купер “волає чаєчкою” – в прямому сенсі цього слова – на вулиці. Тож чоловік порадив взяти участь.

Окрім криків, журі оцінювало схожість учасників конкурсу на птахів, сценічне ім’я та імітацію поведінки. Купер, наприклад, цупив картоплю фрі у своєї сестри.

Хлопчик набрав 92 очки зі 100. Він виграв серед представників свого віку і крім того – це найбільший результат серед усіх конкурсантів.

Як повідомляло BitukMedia, поліція британського графства Оксфордшир опублікувала відео із надзвичайно талановитою пташкою. Вона на стільки точно імітувала звук сигналізації чи сирени, сидячи на дереві, що заплутала присутніх поруч правоохоронців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі