Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мріяла з 16 років: новою пивною королевою стала футболістка

Важливо

У Німеччині Асоціація баварських броварів обрала нову пивну королеву. Титул здобула 22-річна Ліннея Клеє з Енсдорфа. Вона здобула перемогу над 52 претендентками з усієї Баварії та чотирма іншими фіналістками.

Про це повідомляє портал Merkur.

Переможниця не лише любить хмільний напій, а й сама варить його: стати броваркою їй порадив батько. Крім того, дівчина грає у футбол. Вона – півзахисниця у місцевій аматорській команді. Цього сезону їй поки не вдалося забити жодного голу.

Дівчина знає німецьку, англійську та французьку мови, а також вільно розмовляє фінською: її мати родом з Фінляндії. У відеопрезентації Клеї зізналася, що мріяла стати пивною королевою Баварії з 16 років. Для неї цей пінний напій асоціюється зі свободою. Її найулюбленіший різновид пива — пшеничне.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Uwe Walter (@uwewalterstorytelling)

Асоціація баварських броварів обирає пивну королеву вже 15 років. Переможницю визначають журі та шляхом онлайн-голосування. Титул на рік може заслужити будь-яка дівчина, яка розуміється на сортах пива та процесах пивоваріння.

Фото – Bayerische Bierkönigin

Як розповідало раніше BitukMedia, американські сиророби та пивовари зі штату Орегон об’єдналися, аби створити пиво із сиром із “блакитною” пліснявою. Кажуть, ідею важко було “продати” навіть своїм працівникам.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі