Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пол Маккартні став першим музикантом-мільярдером у себе на батьківщині

Важливо

Співзасновник The Beatles сер Пол Маккартні став першим британським музикантом, статок якого досягнув 1 млрд фунтів стерлінгів (1,27 млрд доларів). При цьому він став лише 165-м серед найбагатших мешканців країни.

Про це повідомляє Associated Press.

Маккартні та його дружина Ненсі піднялися на 165-й рядок у списку найбагатших жителів Сполученого Королівства, який щороку публікує газета The Sunday Times. У своєму щорічному списку видання підрахувало, що статки 81-річного музиканта та його дружини зросли на 50 млн фунтів стерлінгів з минулого року. Зільшити прибуток музикантові вдалося здебільшого завдяки гастрольному турне Got Back, під час якого він відіграв 35 концертів, доходам від авторських прав, а також каверу Бейонсе на пісню The Beatles Blackbird, який увійшов до її останнього альбому Cowboy Carter.

Остання пісня легендарного гурту під назвою Now and Then також була випущена в листопаді та очолила музичні чарти у США, Великій Британії та інших країнах. Живі члени The Beatles Маккартні і Рінго Стар доповнили демо-трек, записаний в 1977 році покійним Джоном Ленноном.

Маккартні посів 165-е місце у загальному рейтингу 350 найбагатших людей Великої Британії, складеному газетою. А перше місце дісталося Гопі Хіндуе та його родині, які володіють банківським, медіа- та розважальним конгломератом Hinduja Group. Їхній статки оцінюються в 37 млрд фунтів стерлінгів.

До списку також увійшли авторка “Гаррі Поттера” Дж. К. Роулінг та співак Елтон Джон, статки яких оцінили у 945 млн і 470 млн фунтів відповідно.

Як розповідало раніше BitukMedia, сини Джона Леннона та Пола Маккартні випустили спільну композицію.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі