Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Primrose Hill: сини Джона Леннона та Пола Маккартні випустили спільну пісню (ВІДЕО)

Важливо

Син Пола Маккартні Джеймс та син Джона Леннона Шон випустили спільний сингл. Пісня називається Primrose Hill. Трек вже з’явився на стрімінгових платформах і в Мережі.

Про це повідомляє The Guardian.

За словами Джеймса, це композиція про його дитячі спогади, “пошуки справжнього кохання, людину, призначену йому долею”. “Коли я був дитиною, я уявляв, якою має бути ідеальний літній день у Шотландії. Я побачив справжнє кохання. Primrose Hill про це”, – сказав Джеймс.

Реліз композиції підтримав його батько Пол Маккартні. “У мого сина Джеймса вийшла нова пісня під назвою Primrose Hill – подивіться! І багато любові Шону Оно Леннону, який став співавтором цієї пісні”, – написав музикант у своїх соцмережах.

Композицію можна знайти на стрімінгових сервісах та на YouTube. А сам виконавець поділився коротким відео, на якому він грає на роялі та співає нову пісню.

Тепер Джеймс Маккартні оголосив конкурс у своїх соціальних мережах. Він пропонує парам ділитися відеороликами, що передають суть кохання та романтики. У цих відео нова пісня повинна використовуватися як музичний супровід. Переможці матимуть можливість знятися у кліпі на трек Primrose Hill.

Участь в просуванні пісні взяла й сестра Джеймса, Мері Маккартні, яка зняла короткі відеокліпи, демонструючи його виступ за піаніно та іграшкову романтику Примроуз-Хілл.

Джеймс народився в сім’ї Пола та Лінди Маккартні у 1977 році. У 2013 та 2016 роках він випустив два сольні альбоми. Нещодавно артист заявив, що “нарешті готовий знову взятися за справу та поділитися зі світом новою музикою”. Сингл Primrose Hill пішов вслід за цьогорічною сольною піснею Beautiful. Раніше Джеймс писав пісні разом зі своїм батьком і грав з ним, зокрема під час роботи над таким альбомом, як відомий Flaming Pie 1997 року.

В інтерв’ю Daily Mail кілька років тому Джеймс зазначив, що до рівня The Beatles “дотягнути важко”. “Якось я почав виступати під псевдонімом, бо не хотів зайвої уваги. Мені знадобилося чимало часу, щоб набратися досвіду як музикантові та написати достатньо пісень, щоб бути готовим їх випускати. Я не хочу сидіти склавши руки. Я хочу знайти власне місце під сонцем”, – заявив син Пола Маккартні.

Шон Оно Леннон також будував власну музичну кар’єру з ранніх появ в альбомах його матері Йоко Оно. Він приєднався до альт-рок гурту Cibo Matto, який потім у 1998 році підтримав його разом із сином Рінго Старра Заком Старкі для його дебютного альбому Into the Sun. Леннон продовжував співпрацювати з такими різними артистами, як Альберт Хаммонд-молодший, Soulfly, Марк Ронсон та Jurassic 5, а також випустив ще одну сольну роботу разом із музикою до фільмів.

Як розповідало раніше BitukMedia, британському співаку й композитору, одному із засновників гурту The Beatles Полу Маккартні повернули його першу бас-гітару, яку викрали ще в 1972 році.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі