Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Той, що висить на скелі: Boeing 737 перетворили на розкішну віллу під оренду

Важливо

Залежно від пори року та тривалості оренди, ніч в цьому розкішному місці обійдеться від 2 до 5 тисяч доларів. Адже йдеться про надзвичайну резиденцію The Private Jet Villa, створену з фюзеляжу літака Boeing 737 і розташована на краю скелі на Балі, Індонезія.

Про це розповідає New Atlas.

Вілла Private Jet була спроектована студією Geometrium і розташована в чудовому місці на кручі скелі, що на 150 метрів височіє над берегом пляжу Ньянг Ньянг на Балі.

У минулому літак здійснював рейси по всій Індонезії, а потім, після виведення з експлуатації, зазнав трансформації і став готельним номером.

Старий літак перетягли на скелю за допомогою вантажівки та підйомного крана, а потім вже на місці повністю оновили його внутрішній інтер’єр. Це було непростим завданням з огляду на розташування на кручі, порівняно тісний внутрішній простір лайнера та його нестандартну для житлових приміщень форму.

У літаку встановили нову систему вентиляції та кондиціювання повітря, сховавши всі електричні та водні розводки у вантажний відсік. Всі меблі довелося робити за індивідуальними проєктами, які враховували закруглені стіни всередині літака. Щоб простір здавався більшим, ніж насправді, дизайнери максимально використовували світлі тони, натуральне дерево, фактурну обробку, дзеркала і природне освітлення.

У центрі фюзеляжу розташовані кухня, вітальня та їдальня, що утворюють єдиний простір, з якого є виходи на крила літака. Вони перетворились на тераси, з яких відкриваються чудові краєвиди на океан. Одне з крил виступає за межі скелі і буквально висить над прірвою.

Центральний простір з’єднаний з двома спальнями. Одна зі спалень розташована в колишній кабіні пілотів, і там, де раніше була дошка для приладів, тепер знаходиться джакузі. Друга спальня з власним санвузлом розташована у хвостовій частині колишнього лайнера.

Двері літака, що відкриваються зі спалень, перетворили на подобу невеликих відкритих навісних балконів, на яких можна читати або просто насолоджуватися краєвидом. На рівні землі біля літака – консольний басейн і місце для багаття.

The Private Jet Villa була остаточно добудована наприкінці 2023 року, і тепер її можуть орендувати всі охочі, які мають на це гроші.

Раніше BitukMedia розповідало про чоловіка, який майже 20 років живе у старому літаку посеред лісу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі