Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Робота зайняла близько місяця – як коваль із Одеси створював обладунок для Jerry Heil (ВІДЕО)

Важливо

Коваль із Одеси Андрій Чорногор виготовив металеве плече для сценічного костюму Jerry Нeil на Євробаченні. Працював під російськими обстрілами та попри відсутність світла. На виготовлення обладунка пішов місяць.

Про це майстер розповів Суспільному.

Команда, яка готувала співачку, показала варіанти металевого наплічника, який вони знайшли в інтернеті і якими можна було б надихнутися.

Коли треба було різати метал, через російські обстрілі в Одесі зникло світло. Довелося працювати “дідівським” методом – використовувати ножиці по металу.

Наплічник виготовляв із прямих листів металу. Аби вигнути у правильну форму, довелося зробити тисячі ударів спеціальним знаряддям. Потім згладжував утворені нерівності на поверхні за допомогою “англійського колеса”.

Спочатку Андрій зробив зразок та відправив у Київ. Там приміряли на співачці, та внесли правки. Так повторювалося не один раз.

Загалом же виглядом свого виробу майстер задоволений, як і виступом українських конкурсанток. Каже, це надихає та дає сили створювати нові вироби.

Як повідомляло BitukMedia, латвійський співак, “поп і рок-ікона” Артур Шингирейс, який виступає під сценічним ім’ям Dons, прихистив собаку Роні із Харкова. За твариною доглядає його мама, а сам співак називає Роні чудовим.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі