Неділя, 19 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Все через дівчаток: організацію бойскаутів перейменували

Важливо


Керівництво “Бойскаутів Америки” вирішило перейменувати організацію на “Скаутів Америки”. Ребрендинг провели з нагоди п’ятої річниці прийому дівчаток до програм скаутів.

Про це повідомляє прес-служба руху.

Зміни набудуть чинності 8 лютого наступного року – тоді організація відзначатиме 115-річчя від дня заснування. Повідомлення про ребрендинг приурочено до п’ятої річниці прийому дівчаток до лав бойскаутів.

Членами організації вже є 176 тис. учасниць різного віку. 6 тисяч з них стали володарками почесного звання Eagle Scout (“Видатний скаут-орел”).

“Хоча наша назва буде новою, місія залишиться незмінною: ми прагнемо навчити молодих людей бути готовими. На все життя”, – сказав президент та головний виконавчий директор руху Роджер Кроун.

Постійна мета організації — надати молодим людям безпечне середовище, де вони зможуть опанувати важливі життєві навички, весело провести час, отримати освітній досвід, що сприятиме їхньому зростанню та майбутнім лідерським результатам, а також бути готовими до життя. В скаути приймають незалежно від кольору шкіри, успіхів у школі, рівня доходу сім’ї тощо.

Скаутський рух виник у 1907 році у Великій Британії. Ідея організації належить полковнику Роберту Баден-Пауеллу і письменнику Ернесту Сетон-Томпсону. А от “Бойскаути Америки” з’явилися вже 1910 року. Відтоді через програми руху пройшли понад 130 млн людей. Сьогодні близько 1 млн молодих людей та 477 тис. дорослих волонтерів по всій країні реалізують різноманітні програми руху.

Як розповідало раніше BitukMedia, американський лікар 33-річний Андрій Логінський із Детройта волонтерить на вокзалі у Львові. Спочатку навчав тактичній медицині, тепер допомагає евакуйованим українцям і збирає допомогу для захисників.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі