Вівторок, 21 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка щотижня пливе річкою з алігаторами просто щоб викинути сміття (ВІДЕО)

Важливо

Американка Кейті, відома у TikТok як КayakKatie, живе зі своїм чоловіком у цілковитій ізоляції. І платить за це свою ціну: щотижня вона змушена пливти на каяку річкою, населеною алігаторами, просто щоб викинути сміття. А допомагає їй у цьому пес породи чихуахуа.

Про це розповідає New York Post.

Кейті з чоловіком живе у будинку на сваях, оточеному річкою Сатілла у штаті Джорджія. Будинок вони придбали після того, як діти стали дорослими та почали власне життя.

На своїх відео Кейті радіє тому, що поруч немає жодних сусідів. Але за це доводиться платити поїздками небезпечною річкою. Хоча її відео і набирають на TikTok сотні тисяч та навіть мільйони переглядів.

На одному із них Кейті показує, як вона, одягає вейдерси, бере мішки, свого собаку у каяк – і вирушає у мандрівку.

Для Кеті таке сурове життя – це не просто виживання, а спосіб знайти благополуччя. Незважаючи на ізоляцію, щоденні випробування, повені та урагани, як “Ідалія” минулого літа, вона знаходить розраду в красі та спокої навколо.

«Для мене ці труднощі — ніщо порівняно з перевагами перебування тут для нашого психічного та фізичного здоров’я», — розмірковує жінка в одному із відео.

“Жуки, смітники, алігатори, змії – ніщо з цього не зрівняється зі спокоєм, який ми відчуваємо, із нашою безтурботністю, релаксом та просто відчуттям того, що життя дивовижне”, – каже вона.

Як повідомляло BitukMedia, в амерканській затоці Сан-Франциско очевидці протягом кількох днів спостерігали, як пливе двоповерховий великий будинок. У соцмережах розгорілася дискусія – “що це було?”. Але тепер таємницю розкрили.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі