Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Посеред затоки помітили плавучий двоповерховий будинок – тепер його таємницю розкрили (ВІДЕО)

Важливо

В амерканській затоці Сан-Франциско очевидці протягом кількох днів спостерігали, як пливе двоповерховий великий будинок. У соцмережах розгорілася дискусія – “що це було?”. Але тепер таємницю розкрили.

Про це повідомляє UPI.

Вперше справжній двоповерховий будинок, який плив водами затоки, побачили у минулу неділю. Потім ще спостерігали кілька разів у різних місцях.

Дивна конструкція розпалила дискусію в соцмережах, тим паче, що офіційна влада теж нічого не повідомляла. Берегова охорона повідомила, що спостегірає за переміщенням приватного будинку, який побудований на плавучій баржі.

Пізніше стало відома історія цього будинку. Біля пристані для яхт біля міста Редвід-сіті американці побудували собі ціле містечко на воді. Тож таких будинків, більших чи менших, було багато. Загалом там жило близько 100 осіб.

Але місцеві, що живуть на суші, почали скаржитися на цей плавучий квартал. Судові позови сипалися із 2015-го, і зрештою місцева влада наказала це плавуче містечко прибрати.

Тож будинки і розпливлися хто куди. Цей будинок приплив до пристані Commodore Marina у місті Саусаліто. Там теж є плавучий квартал.

Як повідомляло BitukMedia, будівельна фірма у місті Галіфікас канадської провінції Нова Шотландія змогла зрушити з місця 220-тонний вікторіанський готель Elmwood. Для цього їй знадобилися два екскаватори та 700 шматків мила.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі