Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Заради збереження лісів – чоловік обійняв 1123 дерева

Важливо

29-річний Абубакар Тахіру за годину обійняв 1123 дерева у природному парку Таскігі у США. Чоловік голодує під час Рамадану, тож не міг собі дозволити навіть випити води. Проте встановив світовий рекорд заради збереження природи.

Про це повідомляє UPI.

Абубакар народився у Гані у фермерському регіоні. Розповідає, що охороною природи зацікавився з дитинства. Зараз він здобуває ступінь магістра у галузі лісового господарства у Алабамі.

Метою рекорду, який встановив Абубакар, було привернути увагу до збереження природи та значення дерев.

Вимоги до рекорду були жорсткі – Абубакар мав обійняти дерево двома руками і притулитися до нього. При цьому жодне дерево не можна було обійняти двічі, тож йому доведелося переміщатися між стовбурами швидко. Також дереву не можна було завдавати жодної шкоди.

Чоловік розповів, що його голодування дещо ускладнило встановлення рекорду і виснажило.

“Те, що я не міг пити воду під час встановлення рекорду, це був значний виклик. Особливо, зважаючи на фізичні зусилля, які були потрібні. Однак з іншого боку, мені не доводилося робити паузи, аби попити води”, – ділиться враженнями Абубакар.

Чоловікові було достатньо обійняти 700 дерев, аби встановити світовий рекорд. Але він вирішив продовжувати. В середньому Абубакар обіймав 19 дерев за хвилину.

Як повідомляло BitukMedia, 29-річна екоактивістка із Уганди Фейт Патрісіа Аріокот встановила унікальний світовий рекорд із обіймів із деревом. Вона трималася за стовбур 16 год і 6 секунд. Зробила це, аби привернути увагу людей до екологічних проблем та необхідності висаджувати дерева.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі