П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Надто п’яні, аби летіти – зоозахисники врятували двох стерв’ятників (ВІДЕО)

Важливо

Зоорятівники із американського штату Коннектикут підібрали двох стерв’ятників. Птахи були на стільки п’яними, що не могли злетіти. Тож їх забрали у притулок проспатися.

Про це повідомляє UPI.

Про історію двох диких птахів розповіли y Facebook на сторінці благодійної організації A Place Called Hope (“Місце, назване надією”). Вона займається реабілітацією диких хижих птахів

Двох стерв’ятників знайшли, коли вони копирсалися у смітнику. Очевидно, птахи з’їли щось, що на стільки забродило, що вони отримали алкогольне сп’яніння, припускають ветеринари.

Спочатку зоозахисники подумали, що птахи серйозно хворі. Але провівши тести зрозуміли, що парочка просто надто п’яна для того, щоб змогти полетіти.

Фото: A Place Called Hope

Тож їм було потрібно просто багато рідини, спокійно проспатися і добряче поснідати наступного дня, кажуть зоозахисники. Після того їх відпустили на волю.

“Пам’ятайте, що фрукти із вашого коктелю можуть спричинити інтоксикацію у тварин, якщо смітник буде не закритим”, – попереджають волонтери.

Користувачі у соцмережах жартують – сподіваймося, що пташки не вироблять шкідливу звичку.

Як повідомляло BitukMedia, дивом не загинув в американському штаті Меріленд символ країни – орлан білоголовий. Він зіткнувся із автомобілем під час руху і застряг у решітці радіатора.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі