Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пенсіонер за добу випив у 120 пабах і винагородив себе пивом (ВІДЕО)

Важливо

69-річний Девід Кларксон відвідав протягом доби 120 сіднейських барів і пабів. За цей час чоловік влив у себе близько 20 літрів різних напоїв. І тепер на його рахунку майже безалкогольний рекорд Гіннеса.

Про це розповідає сайт Книги Гіннеса.

Девід Кларксон – британець, який от вже понад 40 років живе в Австралії. Він бухгалтер на пенсії, тому підготувався до рекорду професійно, звівши всю інформацію про паби Сіднея до єдиної таблиці та детально розробивши маршрут.

Подорож Кларксона розпочалася в четвер, 11 квітня, з бару готелю Captain Cook на Ботені Роуд. Потім чоловік вирушив на північ, в бік Кларенс-стріт, поступово обходячи один паб за іншим. Згідно з умовами Книги Гіннеса, у кожному закладі він мав сплатити напій (алкогольний чи безалкогольний) та відпити мінімум 125 мілілітрів. За словами Кларксона, за добу він випив 20 літрів рідини – здебільшого газованки та соків.

Кларксон здійснював свою подорож барами не сам. Його супроводжувала компанія друзів, які виступали як свідки і просили персонал кожного закладу розписатися в спеціальному “бортовому журналі”. У пабах Кларксон не просто випивав, а й активно спілкувався з відвідувачами, розповідаючи про свою спробу рекорду.

Вдень у п’ятницю, 12 квітня, Кларксон зайшов в останній, 120-й, паб при готелі Sussex, розташований менш ніж за кілометр від точки, де він почав свій шлях. Коли рекорд був офіційно зареєстрований, Кларксон зміг нарешті розслабитися і замовив собі кухоль пива.

Примітно, що попередній подібний рекорд належав австралійцям Гаррі Куросу та Джейку Лоутертону, які за 24 години випили у 99 розливайках.

Як розповідало раніше BitukMedia, група туристів з Німеччини в іспанській Майорці побила попередній рекорд з кількості випитого пива групою людей протягом одного, часто короткого проміжку часу. 55 німців здолали 1245 кухлів пива за 3 години. Кажуть, добре розважились.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі