Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Туристи встановили світовий рекорд: вони випили 1245 кухлів пива за 3 години

Важливо

Група туристів з Німеччини в іспанській Майорці побила попередній рекорд з кількості випитого пива групою людей протягом одного, часто короткого проміжку часу. 55 німців здолали 1245 кухлів пива за 3 години. Кажуть, добре розважились.

Про це розповідає Oddity Central.

Дивна подія сталася в Плайя-де-Пальма, районі, відомому своїм активним нічним життям, який часто критикують як столицю “п’яного туризму” Іспанії.

Туристи не були знайомі спочатку. Вони прилетіли на відпочинок окремими групами, а потім скооперувалися разом за допомогою месенджерів. Вже наступного дня, зранку, чоловіки зібралися в одному з місцевих барів і почали довгий шлях до встановлення світового рекорду. Загалом у барі зібралося 55 німецьких туристів.

Спроба встановлення світового рекорду розпочалася о 10:30 ранку та закінчилася близько 13 години дня. Туристи впоралися лише за 2,5 години, хоча попередньо планували побити рекорд ще до обіду – вихвалялися, що вип’ють 1200 кухлів пива ще до полудня.

Членам ініціативної групи вдавалося випивати в середньому 10 кухлів пива на годину. А середнє споживання пива на людину протягом двох з половиною годин пиття становило 22 кухлі пива. Враховуючи розміри тари, туристи випили близько 10 літрів пива на особу протягом 2,5 годин.

А все для того, щоб перевершити іншу групу своїх співвітчизників. Ще в липні ті зуміли випити 1111 кухлів пива за три години, і наші герої були впевнені, що можуть зробити ще краще. Повідомляють, що 55 людей оплатили рахунок в 2380 євро за гігантську партію пива, але успішно побили попередній рекорд на понад 100 кухлів.

Фото – Fabian Matzerath/ BILD

Ба більше, після встановлення рекорду частина туристів вирішила відсвяткувати знаменну подію та вирушила до іншого пляжного пабу, де продовжила свій алкомарафон.

Кай Уве Кахманн — 62-річний бізнесмен та один з організаторів рекорду — розповів журналістам, що веде загалом здоровий спосіб життя, а таку кількість алкоголю за такий короткий термін п’є вперше. Тому після того, як божевільний челлендж закінчився, він сильно втомився і рано ліг спати. Проте ранком чоловік почувався свіжим та бадьорим. А головне: ніякого похмілля.

Як розповдало раніше BitukMedia, китайсько-канадський дизайнер Izzy Du створив пуховик, який заправляється пивом і охолоджує власника у спекую. Tiger Summer Puffer Jacket може знизити температуру тіла на 5°С.


Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі