Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чинив опір до кінця: опосум вибіг на поле і перервав футбольний матч (ВІДЕО 🔥)

Важливо

У Техасі (США) опосум вибіг на поле і перервав університетський матч з американського футболу. Порушника затримали та витягли за межі поля, хоча той явно був проти.

Про це повідомляє Daily Mail.

Курйоз стався у першій половині матчу між командами Техаського християнського університету (TCU) та Техаського технологічного університету (Texas Tech). Гра проходила на арені AT&T Stadium в Арлінгтоні.

Якийсь час опосум бігав полем, але співробітники арени змогли швидко спіймати порушника. Коли його несли з газону, він ричав, чинив опір і всіма силами чіплявся лапами за газон. Проте стюарди все одно витягли його за межі поля.

Відео цього кумедного моменту стало вірусним у Мережі.

Опосум вибіг на поле за рахунку 7:7, зустріч завершилася на користь Texas Tech – 35:28.

Про долю тварини поки не повідомляють. Припускають, що на поле вибіг віргінський опосум. Саме цей вид тварин сумчастого з довгим чіпким хвостом мешкає в Техасі. Опосуми живуть переважно в чагарниках по берегах боліт у Південній та Північній Америці. Під час бігу тварини розвивають швидкість до 7,5 км/год.

Як розповідало раніше BitukMedia, на останніх хвилинах матчу чемпіонату Мексики на футбольне поле вибіг собака. Тварина долучилась до гри, забравши м’яч собі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі