Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Випили за здоров’я по-серйозному – товариші побували у 99 пабах заради рекорду

Важливо

Благочинний алкогольний марафон влаштували двоє 26-річних австралійців Гаррі Корос і Джейк Лойтертон. Із наміром зібрати донати на вивчення розсіяного склерозу, чоловіки відвідали 99 пабів за добу. Хотіли сотню, але зоп’яну збилися з рахунку. Та все одно встановили світовий рекорд.

Про це пише сайт Книги рекордів Гіннеса.

Гаррі і Джек збирали для гроші для досліджень із медичні дослідження, які проводить Австралійська спілка розсіяного склерозу.

Також друзі хотіли оживити нічне життя Сіднея, яке досі не може оклигати після коронавірусних локдаунів.

Тож почали опівночі і чимдуж поспішали у бари до їх закриття. Спочатку планували пити алкогольний напій у кожному другому пабі, а у пабах під непарними номерами – безалкогольні. Але цей план довелося змінити, оскільки вони почали дуже швидко п’яніти. До того ж Сідней має доволі суворі закони щодо того, на скільки п’яним ти можеш бути у публічному місці.

Більшість пабів закриваються у 2 ранку, тож чоловікам доводилося проходити великі відстані у пошуках відкритого закладу. Користуватися таксі було заборонено. Також далеко не усі паби погоджувалися, аби всередині проводили зйомки – ще одна із вимог до рекорду.

Певно темп вони взяли таки зашвидкий, бо Гаррі так напився, що йому було зле протягом двох годин. Загалом же, чоловік зазніється – не розрахував сили. Тож старався пити соки, а не алкоголь. До того ж він ніс на собі записувальне обладнання, що робило завдання ще складнішим.

Із п’ятої до дев’ятої ранку чоловіки перепочивали, а потім знову пішли по закладах. На кожен витрачали не більше 14 хвилин. Цей час включав перевірку документів, замовлення напою й очікування черги, випивання і дорогу до наступного закладу. Чоловіки зізнаються – від такої кількості рідини постійно хотілося в туалет. Протягом другої половини доби відвідували “чоловічу кімнату” у кожному пабі.

Вечір тільки починався, а чоловіки уже побили попередній рекорд у 78 пабів. Вони вирішили дотиснути до 100, але прорахувалися.

Загалом друзі спустили на випивку $990 та пройшли 45 км.

Як повідомляло BitukMedia, група туристів з Німеччини в іспанській Майорці побила попередній рекорд з кількості випитого пива групою людей протягом одного, часто короткого проміжку часу. 55 німців здолали 1245 кухлів пива за 3 години. Кажуть, добре розважились.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі