Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Знайшли унікальну газель – у неї шість ніг (ВІДЕО)

Важливо

В ізраїльському заповіднику помітили газель, в якої не чотири, а шість кінцівок. Дві зайві ноги – на спині газелі. Не схоже, щоб вони завдавали тварині помітних незручностей.

Про це повідомляє CBS News.

Унікальну тварину знайшов армійський резервіст. Чоловік написав про неї до некомерційної організації “Товариство захисту природи в Ізраїлі” і доклав фотографію, яку йому вдалося зробити.

Представники організації вважають, що причиною появи зайвих ніг була полімелія. Йдеться про рідкісне генетичне порушення, що спричиняє аномалії розвитку. У випадку з газеллю ця вада не заважає їй вести нормальне життя.

“Всупереч очікуванням, це здоровий і сильний самець газелі. У нього є три самки і дитинча, що народилося минулої осені. Ми спостерігали, як він залицяється до самиць в полях – і зайві кінцівки на спині анітрохи йому не заважали”, – розповів
Амір Балабан, представник “Товариства захисту природи в Ізраїлі”.

Як розповідало раніше BitukMedia, американка Наталі Рено із міста Віґґінс, штат Міссісіпі, взяла додому п’ятиноге ягня. Веретинари назвали його Спайдер-лемб – “Ягня-павук”. Кажуть, воно загалом здорове, окрім цієї явної мутації.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі