Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Він такий точно один – п’ятиногий баранчик знайшов родину (ВІДЕО)

Важливо

Американка Наталі Рено із міста Віґґінс, штат Міссісіпі, взяла додому п’ятиноге ягня. Веретинари назвали його Спайдер-лемб – “Ягня-павук”. Кажуть, воно загалом здорове, окрім цієї явної мутації. А Наталі тримає вдома уже багато врятованих тварин.

Про це повідомляє UPI.

Наталі розповідає, що ягня було у жахливому стані та мало личинки в животі, коли вона врятувала його з ферми. Жінка відезла тварину до ветклініки Fur Babies.

“Ягня-павук” (його так і назвали за назвою синдрому, через який виросла п’ята ніжка) пережило операцію із видалення грижі, але зараз уже почувається, добре, кажуть лікарі.

“Від однозначно має певні відхилення, відрізняється від інших. Але, я думаю, він буде жити нормальним для нього життям”, – каже ветеринар Джейсон Ґулас.

“Воно таке точно одне”, – каже Ґулас.

Зокрема, ягня ще досі намагається навчитися стояти і ходити. Рено розповідає, що допомагає йому у цьому. А також годує його – правда, поки що примусово.

Як повідомляло BitukMedia, наприкінці лютого у парку історичної реконструкції “Городище Оствиця” у Рівному 25 лютого народилося вісім ягнят від трьох овець. Усі вони з’явилися на світ практично одночасно і мають спільного тата.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі