Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Здібний і милий: на службу заступив перший коргі-поліцейський (ВІДЕО)

Важливо

Шестимісячне цуценя на ім’я Фу Цзай дебютувало в лавах китайської поліції, ставши першим коргі, який обійняв цю посаду. Незважаючи на короткі лапи, юний правоохоронець в ході тренувань продемонстрував чудові результати.

Про це повідомляє China Daily.

Фу Цзай розпочав свою службу у день відкриття поліцейського табору у міському окрузі Вейфан. Він довів, що у правоохоронних органах можуть успішно працювати не лише собаки з довгими лапами. Цуценя старанно тренували, навчаючи слухняності, пошуку вибухівки і різним технікам обнюхування. Після завершення повного курсу навчання коргі отримає офіційне призначення та виконуватиме конкретні завдання.

Як зазначила Ван Яньань, керівниця бази поліцейських собак бюро громадської безпеки Вейфана, малюк коргі легко пристосовується до навколишнього середовища та постійно опановує нове. А його любов до їжі особливо добре сприяє навчанню.

Завдяки своїм коротким лапам Фу Цзай легко досліджує простори під автомобілями та може проводити обшуки у вузьких місцях. Поліцейські зазначають, що він здатний покращити взаємодію між службовими собаками та населенням. Крім того, його мила мордочка та чарівна посмішка вже завоювали любов користувачів інтернету.

Поки Фу Цзая прийняли на посаду “резервного” собаки, але незабаром він адаптується до складного робочого середовища та отримає перші серйозні завдання.

Як розповідало раніше BitukMedia, бордер-коллі Розі з Великої Британії здалась у поліцейський відділок. Налякана феєрверком собака втекла від свого господаря, але не стала метатися вулицями. Здається, тварина точно знала, де їй шукати допомогу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі