П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Розумна і самостійна – собака Розі здалась у поліцейський відділок (ВІДЕО)

Важливо

Бордер-коллі Розі з Великої Британії здалась у поліцейський відділок. Налякана феєрверком собака втекла від свого господаря, але не стала метатися вулицями. Здається, тварина точно знала, де їй шукати допомогу. Відео з камер відеоспостереження зробило Розі популярною.

Про це розповідає Daily Mail.

Говорять, що бордер-коллі – одна з найрозумніших порід собак. В це легко повірити після історії 10-річної Розі з міста Лафборо, що у графстві Лестершир.

Бордер-коллі загубилася під час прогулянки. Її налякав звук феєрверку. Собака побігла світ за очі і тільки потім зрозуміла, що господаря немає поряд. Після цього вона попрямувала у поліцейський відділок, наче точно знала, куди йде. Потім спокійно лягла біля дверей і чекала. Момент, коли Розі пройшла через автоматичні двері поліцейської дільниці Лафборо, зафіксувала камеру відеоспостереження.

Господиня Розі каже, що її собака завжди відрізнялась гарною поведінкою. Але жінка й не підозрювала, що її улюблениця настільки розумна і самостійна.

“На мою думку, це диво. Правильно кажуть, що собаки не блукають безцільно. Ніколи не бачила, щоб собака заходив у поліцейський відділок. Особливо собака, наляканий феєрверком. А ця загубилась і сама прийшла у безпечне місце. Дуже-дуже розумна собака”, – зауважила офіцер поліції Фіона Лейсі.

Розі не довго чекала возз’єднання з господарем. На собаці був нашийник з ідентифікаційною биркою. Поліцейські зателефонували до господарів, і ті прийшли забрати собаку. Радості тварини не було меж. Історія закінчилась благополучно.

Бордер коллі Розі та її господар Стів Харпер.

Як повідомляло раніше BitukMedia, службовий собака на ім’я Сторм був нагороджений медаллю за два героїчні вчинки. Спочатку він врятував від грабіжників господиню, а через три роки – від вогню двох котів. Поліцейські були вражені хоробрістю пса.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі