П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Знов виходить на стропу – відомий слеклайнер подарував трюк рідному місту (ВІДЕО)

Важливо

Рафаель Бріді, досвідчений слеклайнер, знов продемонстрував свої навички висотного балансування. Він прогулявся по стропі, підвішаній між двома повітряними кулями над його рідним містом у Бразилії.

Про це розповідає UPI.

Рафаель Бріді вже є володарем світового рекорду Гіннеса зі слеклайну на найбільшій висоті. Він пройшов 18 м канатом, який був натягнутий між двома повітряними кулями над Санта-Катаріною в Бразилії. Відчайдух утримував рівновагу на висоті 1901 м. Це вдвічі більше за висоту Бурдж-Халіфи, найвищої будівлі світу.

Тепер він повторив свій трюк над містом Флоріанополіс – на честь свого рідного міста.

Спонсором трюку виступила операторська компанія Insta360, яка й опублікувала відео прогулянки на слеклайні.

Бріді розповів, що небо над Флоріанополісом створило оптимальні умови для його запаморочливого вчинку.

«Місце, яке ми обрали, забезпечує дуже добрі умови для польотів на повітряних кулях. І всі пілоти виконують тут унікальні польоти, пролітають над каньйонами і над хмарами. Разом з моєю командою ми створили команду мрії», — розповів Рафаель Бріді.

Як повідомляло раніше BitukMedia, Ален Робер – французький “людина-павук” – вперше підкорив хмарочос разом з сином. Для сходження чоловіки обрали “Вежу Слави” у Барселоні. Її висота – 144 метри. Все за батьківською традицією – без дозволу влади і без страховки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі