Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У відомій відеогрі тепер можна ходити по Майдану Незалежності і допомогти відбудові України

Важливо

В одній з найпопулярніших багатокористувацьких онлайн-ігор світу Fortnite зʼявилась можливість допомогти відбудувати Прибузьку амбулаторію на Миколаївщині, що постраждала через російські обстріли. Відтепер у грі є #TheDonationMap, де детально відтворено Майдан Незалежності у Києві.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Завантажити The Donation Map (1992-2531-2170) можна на офіційному сайті гри. Мапа з великою точністю відтворює Майдан Незалежності та дозволяє не тільки дослідити центр Києва та дізнатися його історію, а й скористатися усіма ігровими механіками Fortnite. 

Користувачі можуть “гуляти” майданом Незалежності у Fortnite і таким чином допомагати відновити амбулаторію в реальному житті. Мета проєкту — зібрати кошти на відновлення амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги у селі Прибузьке Миколаївської області. Після відновлення у цій клініці надаватимуть медичні послуги мешканцям регіонів, наближених до лінії фронту.

Чим більше часу гравець проведе на мапі, тим більше грошей надійде на відновлення закладу через UNITED24. “Дякую паризькому Havas Play за ідею, а київському Havas Dgtl Kyiv за її реалізацію. Вдячний кожному, хто допомагає та підтримує UNITED24. Розповідайте про гру друзям, знайомим і долучайтеся до відбудови”, – закликав Федоров.

Нагадаємо, раніше фандрейзингова платформа UNITED24 та французький розробник Endorah презентували Minesalt — гру на базі Minecraft, що відтворює знамениті соляні копальні Соледара. В грі потрібно за найкоротший час зібрати кристали та пройти квіз на основі побаченого. Гравці можуть відбудувати школу на Дніпропетровщині, в якій до повномасштабної війни навчались 250 дітей.

Як розповідало раніше BitukMedia, 15-річному Сашкові з селища Новогригорівка на Миколаївщині, який знімався у кліпі Imagine Dragons, відбудували будинок. Один з донорів фандрейзингової платформи UNITED24 виділив кошти на відновлення будинку хлопця.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі