Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

15-річному герою кліпу Imagine Dragons з Миколаївщини відбудували дім (ВІДЕО)

Важливо

15-річному Сашкові з селища Новогригорівка на Миколаївщині, який знімався у кліпі Imagine Dragons, відбудували будинок. Один з донорів фандрейзингової платформи UNITED24 виділив кошти на відновлення будинку хлопця і напередодні Нового року той вже відчинив двері у нову домівку. 

Навесні 2022 року дім Сашка вщент зруйнували російські окупанти, але підліток не хотів полишати його. 

“Режисер Тай Арнольд зустрів Сашка під час двомісячної подорожі Україною. Він доставляв гуманітарну допомогу в село та побачив хлопця, який блукав між зруйнованими будинками. Ця зустріч стала доленосною: історія українського хлопчика розчулила Тая та лягла в основу кліпу одного з найпопулярніших гуртів сучасності”, – кажуть у UNITED24.

Артисти, які є амбасадорами UNITED24, випустили відео на композицію Crushed із Сашком у головній ролі.

Лише за рік, за який світ побачив кліп на композицію Crushed із Сашком у головній ролі, донор UNITED24 мережа мультимаркетів “Аврора Мультимаркет” збудував новий дім для 15-річного хлопця та його мами.

Після прильоту в будинку Сашка не залишилося жодної вцілілої стіни, не було електроенергії, тому руїни довелося знести. Натомість будівельники заклали новий фундамент та звели більшу й надійнішу оселю. Також вони додали терасу, про яку мріяла мама хлопця, і збудували поруч укриття. Будівництво повністю завершили за пів року. 

“І ось Сашко вже відчиняє свою нову домівку. Знову в товаристві компанії Тая Арнольда, з яким вони стали друзями”, – розповідає UNITED24 . “Ця історія свідчить про одне: диво можливе, якщо об’єднати зусилля. Диво, яке так необхідне Україні у різдвяну пору. Вірте в дива! Створюйте дива!”

Відео тут.

Гурт Imagine Dragons є амбасадором фандрейзингової платформи United24 з червні 2022 року. Зараз музиканти збирають кошти на напрям “Відбудова”. У серпні 2023 року вони організували для Сашка першу поїздку за кордон, на концерт гурту у Варшаві.

Фото – UNITED24

Як розповідало раніше BitukMedia, у рамках проєкту “Армія відновлення” на Чернігівщині направлення на суспільно-корисні роботи отримали 7,5 тис. безробітних. Їхня сукупна зарплата склала 37 млн грн. Безробітні допомагають побороти наслідки боїв із росіянами у 52 із 57 громад.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі