Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Imagine Dragons випустили кліп Crushed – з кадрами з України (ВІДЕО)

Важливо

Imagine Dragons оприлюднили кліп, знятий на пісню Crushed. У відео використали кадри, які було знято в Україні під час повномасштабного вторгнення. Американський гурт є амбасадорами платформи United 24. 

Герой кліпу – 14-річний Сашко. Його село знаходилося під російською окупацією протягом п’яти місяців, а тепер “у ньому нічого не залишилося”. Саші вдалося вижити під час бомбардувань, оскільки він переховувався у сховищі, а його сусіди не вижили.

У відеороботі Imagine Dragons можна побачити зруйновані бомбардуваннями та обстрілами будинки, в яких колись жили люди, школу, де навчалися діти. Тепер це обгорілі скелети минулого життя. Вони ще пам’ятають людей, які більше не повернуться.

Режисером кліпу Imagine Dragons на сингл Crushed став Тай Арнольд, автор найпопулярніших музичних відео гурту, розповідає UNITED24.

Тай Арнольд, Бахмут, січень 2023. Фото – UNITED24

Взимку 2022-2023 Тай подорожував Україною, проїхав від Бахмута до Херсона. Одного дня він познайомився з Сашком з села Новогригорівка Миколаївської області. “Сашко пережив місяці обстрілів. Нещодавно він повернувся до рідного села і побачив, що воно повністю зруйноване. Crushed частково показує те, що пережив Сашко і що продовжують переживати тисячі українців щодня, каже Тай Арнольд.

Закрита прем’єра кліпу Crushed відбулася під час саміту The Power of Unity в Києві з нагоди річниці UNITED24. 10 травня відео зявилось на Youtube-каналі Imagine Dragons.

Imagine Dragons виступили на підтримку України з перших днів повномасштабного вторгнення рф. Зараз вони – амбасадори платформи United 24 – допомагають збирати гроші на медичну допомогу тим, хто постраждав від російської агресії. Соліст Ден Рейнольдс під час європейського туру 2022 року виходив на сцену з прапором України.

Imagine Dragons, як амбасадори UNITED24, не втомлюються закликати світ допомагати Україні. Музиканти є рекордсменами за кількістю згадок української фандрейзингова платформа. Її завдання — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України в медіа. Інтерв’ю гурту для The Sun не стало винятком. “Кожен голос має значення, бо тоді це підхоплюють ЗМІ, тоді це бачать політики, і на політиків посилюється тиск, щоб вони допомагали. Будь ласка, дійте. Платформа UNITED24, до якої ми приєднались, дає чудову можливість долучитись до придбання реанімобілів та до цільової допомоги”, — сказав соліст Imagine Dragons Ден Рейнольдс.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі