Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тиждень подорожував на милицях – врятували чоловіка, який заблукав у горах

Важливо

10 травня співпробітники ДСНС врятували у Карпатах 42-річного киянина, котрий заблукав у горах. До того чоловік тиждень мандрував схилами на милицях.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС у Закарпатській області.

Чоловік зв’язався із рятувальниками близько 7:35 ранку та повідомив, що втратив орієнтири. Заблукав чоловік у лісовому масиві біля с. Запереділля Хустського району.

З туристом підтримували зв’язок. О 9:45 його знайшли фахівців Міжгірського гірського пошуково-рятувального відділення. Киянин розповів, що уже тиждень мандрує горами на милицях.

Однак турист був вкрай виснажений та зневоднений. Його стан погіршувався тим, що напередодні в Карпатах пройшли дощі, а вночі температура повітря опустилася до 3 градусів морозу.

Рятувальники напоїли екстремала чаєм, нагодували бутербродами, закутали у термоковдру та на ношaх доправили до Міжгір’я.

Як повідомляло BitukMedia, aмериканський 8-річний школяр Нанте Німі загубився у лісах на гірському хребті Порк’юпайн штату Мічиган. Хлопчику вдалося вижити протягом двох діб завдяки тому, що він їв сніг та ховався під колодою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі