Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Довелося їсти сніг – 8-річний хлопчик вижив у лісі

Важливо

Американський 8-річний школяр Нанте Німі загубився у лісах на гірському хребті Порк’юпайн штату Мічиган. Хлопчику вдалося вижити протягом двох діб завдяки тому, що він їв сніг та ховався під колодою.

Про це повідомляє ВВС.

Нанте відпочивав зі своєю родиною у кемпінгу у віддаленому державному парку у минулу суботу. Він пішов до лісу по дрова і заблукав.

На заклик рятувальників шукати хлопця прийшло 150 чоловік. Вони прочісували територію близько 100 кв. км. Складність полягала у тому, що територія, де загубився хлопчик, дуже віддалена від населених пунктів та горбиста. Кілька доріг були непроїзними через сніг, в інших місцях стояла вода.

У понеділок Нанте знайшли. Він розповів, що їв чистий сніг, чим забезпечував собі воду. Хлопчик ховався під колодою, аби перебувати хоч у якомусь затишку, – там його і знайшли. Того ж дня Нанте зустрівся із родиною.

Як повідомляло BitukMedia, oдинадцять індонезійських рибалок врятували після того, як вони шість днів провели на маленькому острівці біля узбережжя Австралії без їжі та води. Але ще дев’ятеро людей вважаються зниклими безвісти. Всі ці люди стали жертвами тропічного циклону “Ільса”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі