Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Немовлята три дні дрейфували на озері після паводка – і вижили

Важливо

Двох вцілілих немовлят врятували в африканській Демократичній республіці Конго після паводків. Діти дрейфували поверхнею озера Ківу три дні і лишилися живими. Місцеві мешканці кажуть – це диво.

Про це повідомляє ВВС.

Минулого тижня республіка Конго пережила потужні паводки, в результаті яких щонайменше 411 осіб загинули. В тому числі загинули і батьки немовлят, яких врятували в понеділок.

Одну дитину виловили поблизу села Бушушу, а іншу – біля села Н’ямукубі. Обидва населені пункти найбільше постраждали через паводок. Як вдалося вижити немовлятам, поки невідомо. З’явилася інформація, що в одного із немовлят сильно травмована ніжка.

В наслідок останнього паводку у Конго близько 5 тис. людей зникли безвісти. 1,3 тис. житлових будинків зруйновані. Щонайменше 200 чоловік у лікарнях.

Як повідомляло BitukMedia, oдинадцять індонезійських рибалок врятували після того, як вони шість днів провели на маленькому острівці біля узбережжя Австралії без їжі та води. Але ще дев’ятеро людей вважаються зниклими безвісти. Всі ці люди стали жертвами тропічного циклону “Ільса”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі