П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

16 реальних локацій – у Minecraft відтворили соляні шахти Соледару (ВІДЕО)

Важливо

UNITED24 разом із французьким розробником Endorah презентували гру Minesalt. Створена на базі Mineсraft, вона відтворює 500 км соляних тунелів шахт Соледару разом із соляними статуями, каплицею та іншими експонатами. За виконанням завдань там можна виграти Xbox.

Про це UNITED24 повідомило у Telegram.

“Усередині реальних шахт – цілий всесвіт: від візерунків та скульптур, яким багато десятиліть, до церкви, музею та навіть футбольного майданчика з солі. Через російську окупацію все це опинилось під загрозою, тому ми відтворили у грі 16 реальних локацій, щоб весь світ побачив легендарну українську спадщину”, — йдеться у повідомленні.

У Minecraft відтворили соляні шахти Соледару та проводять відкритий конкурс та збір

Аби відтворити інтер’єр шахт, розробники використовували не лише наявні офіційні архіви, а й особисті спогади шахтарів та фото із їхніх домашніх фотоархівів.

У Minecraft на мапі Соледару гравці повинні за найкоротший час зібрати кристали та пройти опитування у кінці гри. 24 гравці з найвищим результатом отримають призи, зокрема ігрову консоль XBox Series X та пачки солі “Міць. Українська кам’яна” з підписом Президента України Володимира Зеленського, а також подарункові картки Twitch.

100 пачок солі “Міць. Українська кам’яна” можна отримати безкоштовно.

За внесок від $10 десять гравців отримають фігурку із зображенням свого перонажу, створену за їхньою світлиною.

За внесок від $24 п’ятеро гравців отримають пачок соледарської солі “Міць.Українська кам’яна” з підписом Президента України.

Призи роздадуть в результаті розіграшу.

Грати можна із  21 березня 2024 року. Проходити гру можна необмежену кількість разів. Кількість внесків від одного гравці теж необмежена.

Вилучні кошти відправлять на відбудову Великокостромської гімназії, яку зруйнували росіяни.

Як повідомляло BitukMedia, українські розробники з Twigames створють рольову комп’ютерну гру Hollow Home, у якій відтворять історію підлтіка в російській окупації. Автори опублікували перший тизер гри.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі