Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тримався за кондиціонер – після російського обстрілу чоловік повис на висоті 18 м (ВІДЕО)

Важливо

Співробітник друкарні у Харкові, яка постраждала від обстрілу 20 березня, спробував врятуватися із охопленою вогнем будівлі та завис на висоті 18 м. Його зняли пожежники.

Про це повідомляє NV.

20 березня російська ракета Х-59 влучила в друкарню в Холодногірському районі міста близько 13:00. Відомо про п’ятьох загиблих.

Чоловік розповів, що після влучання ракети у приміщення друкарні його завалило меблями та елементами будівлі. Він зумів вибратися та спробував покинути будівлю, де була пожежа. Але пробитися через вогонь не зміг. Тож переліз через вікно та повис на висоті 18 м, тримаючись за кондиціонер.

“Удар і мене завалило повністю всім, що було на стелі, меблі – все впало на мене. Дивом вибрався, висів на кондиціонері, бо пожежа така почалася, що пройти не можна було”, — розповів чоловік.

Сергій Богатир, командир відділення 1-ї частини, одним із перших прибув на місце удару, йдеться у повідомленні ДСНС України. Він швидко оцінив ситуацію та прийняв рішення поставити висувну трьохколінну пожежну драбину і за допомогою ще однієї штурмової драбини комбінованим способом врятував чоловіка з висоти.

Як повідомляло BitukMedia, шестеро підлітків віком 16-18 років із Прилук Чернігівської області врятували 75-річного пенсіонера під час пожежі. Хлопці вибили двері та витягли чоловіка на повітря, не чекаючи на приїзд рятувальників.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі