П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік задонатив сотню дизайнерських весільних суконь на благодійність

Важливо

56-річний британець Ердіан Чепмен безкоштовно віддав благодійному магазину British Heart Foundation 100 унікальних весільних суконь. Таким чином вшанував пам’ять свого померлого ділового партнера, малазійського дизайнера Стівена Сіна. У магазині кажуть – гроші, зібрані від продажу суконь, підуть на важливі медичні дослідження.

Про це повідомляє ВВС.

Стівен Сін працював над сотнею суконь цілий рік. Кожна із них унікальна. Малазієць мріяв увірватися на ринок весільних суконь. Але помер у віці 54 років від серцевого нападу 2022.

Чепмен каже, сподівається, що когось ці сукні потішать. Сіну б це сподобалося, вважає.

Загалом партнери пропрацювали в індустрії моди понад 20 років. Сін був дуже життєлюбний, креативний та епатажний, пригадує Чепмен. У 2009-му їм довелося закрити власні магазини і поставляти товари у весільні магазини інших торгових мереж.

Сукні можна придбати у Лондоні у районі Сідкап. Власниця магазину Саллі Тодд каже, була шокована таким благодійним внеском.Обіцяє, гроші, зібрані він продажу суконь, підуть на медичні дослідження заради збереження життя людей.

Як повідомляло BitukMedia, Медичний коледж Альберта Ейнштейна у Бронксі (США) отримав приголомшливу пожертву в розмірі 1 млрд доларів від професора на пенсії і надалі пропонуватиме безоплатне навчання всім своїм студентам-медикам. Історичний внесок доктора Рут Готтесман вважається одним з найбільших у медичну школу країни.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі