Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Шкідливо для здоров’я! – чоловік випив 1 літр лимонного соку за рекордні 13,6 секунд (ВІДЕО😖)

Важливо

Американський блогер і популяризатор науки Девід Раш зі штату Айдахо випив 1 л лимонного соку через пластикову соломинку за 13,64 сек. Це може стати 165-м титулом у житті чоловіка, але він позначився на його здоров’ї.

Про це повідомляє UPI.

Раніше уже Девід встановлював подібний рекорд – випив так же само літр лимонного соку за 16,5 сек. Однак його перевершив перевершив німець Андре Ортолф – поставив рекорд у 16 сек.

Девід вирішив не пасти задніх і повернути собі статус рекордсмена. Це до того, що він уже побив понад 250 рекордів Гіннеса і має 164 офіційних титули.

У відео після рекорду Раш зізнався, що це був “не найприємніший досвід у житті”. Що це було “жахливо боляче”. І що йому ніколи більше в житті не доведеться робити нічого подібного. У інтерв’ю пізніше Раш все ще скаржився на біль у животі.

Запис свого рекорду чоловік передав Книзі рекордів, але комісія ще не винесла остаточного рішення. Загалом же Раш сподівається мати принаймні 183 титули від Книги рекордів Гіннеса.

Як повідомляло BitukMedia, раніше Девід встановив ще один рекорд – із жонглювання вогняним мечем. Він кинув та спіймав небезпечний предмет 135 разів за хвилину. Потім разом із популярним на Заході блогером Джошем Гортоном вони обійнялися на швидкість 153 рази. Також Девід Раш встановив рекорд Гіннеса із тримання гітари на підборідді. Для цього він простояв із піднятою головою 1 год 35 хв.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі