Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Підвела доброта: жінка сплутала помпон з їжачком і спробувала його врятувати

Важливо

Добросерда британка, яка думала, що рятує хворого їжачка, виявила, що насправді намагається виходити помпон. Вона принесла “милу тваринку” до ветеринарної клініки у картонній коробці з їжею та грілкою.

Про це пише Cheshire Live.

Британка знайшла біля власного будинку невелику грудочку і подумала, що то маленький їжачок. Її непокоїв той факт, що тваринка не рухалася, тому вона підібрала її та спробувала допомогти. Жінка поклала його в картонну коробку, поставила поруч миску з кормом та пляшку з теплою водою, щоб “їжачок” не замерз.

Фото – Lower Moss Wood Nature Reserve & Wildlife Hospital

Наступного ранку жінка принесла “їжачка” у ветеринарну клініку для диких тварин Lower Moss Wood Nature Reserve and Wildlife Hospital. Співробітники закладу сказали, що їхні “серця розтанули”, коли вони зрозуміли, що добра душа принесла їм помпон, сплутавши його з хворим їжачком. Попри курйозність ситуації, вони не стали насміхатися з жінки, а похвалили її за пильність.

За словами волонтерки Даніель Пеберді, британка все зробила правильно, тому що вдень їжаки і не повинні проявляти активності. Зазвичай такі тварини хворі, а з огляду на те, що популяція їжаків у Британії в останні роки падає, допомагати їм необхідно. Пеберді також додала, що пацієнти, яких приносять до клініки люди, “майже завжди” виявляються справжніми тваринами.

“Пам’ятайте, що доброта не знає меж, навіть якщо це стосується штучного пухнастого друга”, – пишуть у клініці. “Будь ласка, пам’ятайте, якщо ви помітили їжака вдень, це означає, що з ним щось не так”.

Як розповідало раніше BitukMedia, патрульні поліцейські із американського штату Флорида потрапили у курйозну ситуацію. Під час нічного огляду одного із пляжів Мексиканської затоки вони знайшли величезного алігатора. Однак тварина виявилася майстерно зробленою піщаною скульптурою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі