Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поліція намагалася вигнати із пляжу піщаного алігатора

Важливо

Патрульні поліцейські із американського штату Флорида потрапили у курйозну ситуацію. Під час нічного огляду одного із пляжів Мексиканської затоки вони знайшли величезного алігатора. Однак тварина виявилася майстерно зробленою піщаною скульптурою.

Про це повідомляє UPI.

Події сталися 11 травня і місті Трежер-Айленд. Один із патрульних поліцейських дуже здивувався, коли підійшов до тварини, постукав по хвосту і не побачив реакції. Потім зрозумів, що це вологий пісок.

Коп вирішив зруйнувати скульптуру. По-перше, щоб таки не лякати відпочивальників. А по-друге, – у Флориді зараз сезон гніздування черепах, і такі скульптури можуть заважати їм, пояснюють у поліції.

Поліція відзначає, що така майстерна скульптура могла налякати когось із відвідувачів пляжу, адже алігатор видавався справді величезним – вдвоє більшим за людину.

“Нам подобаються талановиті люди, які створюють витвори мистецтва на піску, але оскільки зараз сезон гніздування черепах, не забудьте розрівняти піщані замки або скульптури перед тим, як піти з пляжу. Морські черепахи будуть вам вдячні”, – написали правоохоронці у соцмережах.

Як повідомляло BitukMedia, поліцейські американського міста Енід у штаті Оклахома прибули за викликом і стали свідками курйозу. Люди чули, як хтось відчайдушно волав про допомогу. Обшукавши територію, правоохоронці з’ясували, що звуки видає “дуже засмучений” самотній козел.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі