Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На аукціон виставлять дивні знахідки, принесені океаном

Важливо

Американський заповідник Мішн-Аранзас планує виставити наступної суботу на аукціон дивні предмети, які приносить морський приплив до берегів штату Техас. Серед лотів – лячні ляльки, заселені морською біотою, русалка зі скловолокна та протез ноги.

Про це повідомляє UPI.

Серед інших лотів, які планують виставити, – “відьмина пляшка”, гаїтянські гроші, стара Біблія, китайське пиво, вугілля із параходу 1800-х років і пляшка із посланням, яка припливла із Ямайки.

Предмети знайшли під час щотижневих оглядів берегової лінії під час пошуку викинутих на мілину морських черепах на острові Мустанг, каже директор заповідника Джес Таннел.

Минулого року такий аукціон уже проводили, і тоді відомий американський ведучий вечірнього шоу Джон Олівер заплатив $10 тис. за страшні понівечені дитячі ляльки без кінцівок та очей.

Як повідомляло BitukMedia, 4-річна американка Браяр Роуз всюди бере з собою моторошну ляльку. Дівчинка вподобала її у крамниці товарів для Хелловіну. Мати припускала, що люди можуть бути здивовані або налякані лялькою. Але останнє, чого вона очікувала, – абсолютно чужі люди будуть зачаровані.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі