П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Катрін Денев прочитала вірш Лесі Українки на відкритті Каннського фестивалю (ВІДЕО)

Важливо

Французька кіноакторка та співачка Катрін Денев зачитала вірш “Надія” Лесі Українки у перекладі французькою мовою на відкритті 76-го Міжнародного Каннського кінофестивалю. Акторка послідовно підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення.

Про виступ Денев повідомив у Телеграмі керівник ОП Андрій Єрмак. Відео виступу уже шириться соцмережами

“На 76-му Міжнародному Каннському кінофестивалі неперевершена Катрін Денев підтримала Україну. Кіноакторка зачитала вірш Лесі Українки «Надія» під час церемонії відкриття. Світ кіно підтримує нашу державу. Ми дуже вдячні за солідарність”, – прокоментував Єрмак.

Денев послідовно підтримує Україну. Вперше вірш “Надія” у перекладі французькою актриса зачитала 14 березня 2023 року на знак підтримки України в етері каналу “TV5 Monde”.

На Венеційському кінофестивалі у серпні минулого року акторка з’явилася з синьо-жовтим прапором на сорочці та зазначила, що її розум й душа з Україною.

Як повідомляло BitukMedia, принцеса Уельська Кейт Мідлтон з’явилася у відео-візитівці а відкритті фіналу конкурсу Євробачення-2023. Кейт зіграла на роялі партію у композиції, де лейтмотивом була пісня “Стефанія” переможців минулорічного конкурсу Kalush Orchestra.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі