П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

12 героїв – Укрпошта створила патріотичні аудіолистівки

Важливо

Укрпошта створила 12 аудіо-листівок із QR-кодом. Просканувавши його, можна почути голоси як героїв-військових, так і тих, хто забезпечує функціонування країни в умовах війни. Проект отримав назву “Листівки Героїв”.

Про це повідомили на Facebook-сторінці компанії.

Придбати аудіо-листівку можна  в центральних відділеннях Укрпошти та онлайн за лінком. Вартість однієї – 40 грн.

На кожну листівку нанесено QR-код. Просканувавши його, можна почути запис голосу одного із героїв. Серед учасників проекту є як військові, так і блогери, а також електрики, медики, дорожні працівники, співробітники пошти та перевізники.

Зокрема, можна почути голоси командира полку “Азов” Дениса Прокопенка, бійчині Катерини “Пташки” Поліщук, військового Олександра Будька з позивним «Терен», пілота-винищувача Вадима Ворошилова «Karaya», волонтерки Тати Кеплер та журналіста Ігоря Лаченкова.

Кожна із 12 листівок створена одним ілюстратором. Наприклад, листівку із зображення Дениса Прокопенка намалювала та озвучила його дружина Катерина.

Усі зібрані від листівок кошти Укрпошта обіцяє передати на дрони для ЗСУ.

Як повідомляло BitukMedia, Всесвітня новиннєва мережа Associated Press oтримала Пулітцерівську премію у номінації “За службу суспільству”. Вручили її за відображення війни в Україні. Зокрема, за репортажі Євгена Малолєтки та Мстислава Чернова з Маріуполя, а також роботу відеопродюсерки Василіси Степаненко та репортерки Лорі Хіннант.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі