Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Показала майстер-клас – жінка безперервно куховарила понад 87 годин (ВІДЕО)

Важливо

Нігерійка 27-річна Хільда Бакі очікує від Книги рекордів Гіннеса визнання свого рекорду. Жінка безперервно готувала їжу протягом 87 год і 46 хв. Аби витримати такі навантаження, Бакі схудла на понад 20 кг.

Про це повідомляє UPI.

Бакі є власницею та шеф-кухарем ресторану MyFood, який пропонує преміум-фастфуд та доставку їжі.

Захід під назвою  BBQ Cook-A-Thon (за аналогом до марафон) включав йогу, музичні та театралізовані виступи, допоки Бакі готувала за склом. Захід відбувся у місті Леккі нігерійського штату Лагос. За ним тисячі стежили онлайн на різних платформах.

Бакі почала куховарити о 16:00 11 травня і закінчила 7:46 ранку у понеділок. За цей час вона приготувала 110 страв. Таким чином побила визнаний рекорд, який встановила Лата Тондо із Індії.

В основному Бакі готувала страви нігерійської кухні, такі як джолоф (подібну до плова страву із рису і помідорів) та акара – страву із товчених бобів. У 2021-му Бакі виграла національний чемпіонат із приготування джолофу.

“Готувалася до цього п’ять років. Схудла на понад 20 кг, аби була змога витримати такі навантаження. І клянусь Богом, я переможу, це буде перемога не тільки для мене, це буде перемога для всіх жінок Африки”, – написала Бакі в Instagram про Cook-A-Ton.

У Книзі рекордів Гіннеса заявили, що вони знають про Бакі, мають усе перевірити, і якщо вона дійсно досягла рекорду, їй видадуть відзнаку.

Як повідомляло BitukMedia, 12-річна Софія Тепла, спортсменка з Одещини, потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Дівчинка виконала віджимання від підлоги в потрійній гімнастичній складці. Це її другий світовий рекорд.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі