Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Урок болю” – чоловік балансував з гітарою на підборідді понад 1,5 год (відео)

Важливо

Американець Девід Раш зі штату Айдахо встановив рекорд Гіннеса із тримання гітари на підборідді. Для цього він простояв із піднятою головою 1 год 35 хв.

Відео чоловік опублікував на своєму каналі у YouTube.

На відео видно, як Раш поставив гітару грифом у заглиблення між нижньою щелепою і підборіддям і тримав її вертикально без допомоги рук протягом усього часу. Єдине, що він собі дозволяв – це помасажувати шию, адже вона затерпала від того, що голова постійно задерта.

Час на відео значно прискорений. Чоловік стогнав, барабанив себе по животу і потягувався, не опускаючи гітару. Ну й звісно, останні переможні кадри заслуговують на особливу увагу.

“Біль був надто сильним і я прибрав гітару із підборіддя. Це був урок болю”, – каже чоловік.

Раш побив рекорд іспанця Крістіана Роберто Лопес Родрігеса – той протримався 1 год, 13 хв і 25 сек.

Загалом, Раш побив уже близько 250 рекордів Гіннеса. Каже, що робить це заради STEM-освіти. Цей підхід означає просту та доступну візуалізацію наукових явищ.

Як повідомляло BitukMedia, yлюбленець чоловіка зі штату Мічиган удостоєний титулу Книги рекордів Гіннеса як найвищий живий домашній кіт. Інший вихованець – володар найдовшого хвоста. Ці тварини – родичі котів-рекордсменів, що трагічно загинули у пожежі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі