Понеділок, 13 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дивний і милий рекорд – чоловіки поспішали обійматися протягом хвилини (ВІДЕО)

Важливо

Серійний рекордсмен Книги рекордів Гіннеса американець Девід Раш разом із популярним на Заході відео-блогером Джошем Гортоном об’єдналися зарадни нового рекорду. Чоловіки обійнялися на швидкість 153 рази

Про це повідомляє UPI.

Раш уже побив понад 250 світових рекордів. Хортон має лише 30 рекордів на своєму рахунку. Цього разу вони вирішили побити рекорд Ентоні Андерсена та Даріуса Рукера, які обійнялися 138 разів.

Раніше вимага була широко розводити руки в сторони після кожних обіймів, але після останнього рекорду її, очевидно, скасували. На фрагменті із Ентоні і Даріусом видно, що вони просто злегка плескають один одного долонями.

Тож Девід та Джош обіймалися саме за новими правилами. Переглянувши своє відео, чоловіки дійшли висновку, що обійнялися 153 рази за 1 хв. Саме таку цифру передадуть Книзі рекордів Гіннеса.

Як розповідало BitukMedia, подружжя із канадського міста Лондон у провінції Онтаріо Майк і Джемі Джек з’їли гострий перець хабанеро, після чого встановили світовий рекорд із тривалості поцілунку. Він становить 15 хв і 6,5 сек. Це найдовший у світі поцілунок із перцем хабанеро.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі