Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пара закоханих наїлася гострого перцю – потім встановила рекорд із тривалості поцілунку

Важливо

Подружжя із канадського міста Лондон у провінції Онтаріо Майк і Джемі Джек з’їли гострий перець хабанеро, після чого встановили світовий рекорд із тривалості поцілунку. Він становить 15 хв і 6,5 сек. Це найдовший у світі поцілунок із перцем хабанеро.

Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Майк розповідає, що побив уже багато світових рекордів, а Джені захотіла побити хоча б один. В основному рекорди Майка – це поїдання гострого перцю. Він їв сорти набагато більш гострі, ніж хабанеро, такі як “каролінський жнець” (найгостріший перець у світі) та так званий “перець-привид”  Naga Jolokia.

Для Джені це був екстрим, тож вона протягом місяця їла хабанеро, аби звикнути. Суть в тому, що перець не можна було нічим запивати – треба було цілуватися одразу після того, як проковтнули.

Пара обрала тривалість поцілунку у 15 хвилин, бо вони цього року відзначають 15-річчя від початку стосунків.

“Ми на стільки любимо один одного”, – каже Майк.

Майк каже, що встановити рекорд разом було дуже круто. Тепер пара готується цілуватися після поїдання супер-гострого “перцю-привида”.

Як розповідало BitukMedia, 40-річна Бет Ніл із Південної Африки та 33-річний канадієць Майлз Клутьє встановили світовий рекорд із тривалості поцілунку під водою. Їх поцілунок тривав 4 хв та 6 сек.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі