Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зібралося майже 4,5 тисячі Гаррі Поттерів. Це світовий рекорд! (ВІДЕО)

Важливо

З нагоди 25-річчя поттеріани на центральній площі Гамбурга (Німеччина) зібралися тисячі дітей та дорослих у костюмах Гаррі Поттера. Цієї кількості переодягнених фанатів вистачило на світовий рекорд.

Про це повідомляє німецька Bild.

У суботу центральну площу Гамбурга відвідали тисячі дітей та дорослих, переодягнених у знаменитого учня школи чарів і чаклунства Гоґвортсу. Всі в чорних мантіях, в окулярах або посто оправах, і практично у кожного “шрам” на лобі. Захід проводився з нагоди 25-річчя поттеріани.

Фото – action press

За оцінками організаторів дійства, на площі перед ратушею одночасно перебували щонайменше 1748 людей у костюмах – це новий світовий рекорд. Проте протягом всього святкового дня захід відвідали 4453 перевдягнені фанати юного чарівника.

Попередній рекорд за кількістю Гаррі Поттерів в одному місці встановили в листопаді 2017 році в австралійському Перті. Досягнення 997-ми учнів початкової школи, переодягнених в улюбленого персонажа, зафіксували у Книзі рекордів Гіннесса. Усі учасники для цього рекорду повинні були мати чарівну паличку, окуляри, шкільну форму Гоґвортсу та фальшивий шрам на лобі.

Як розповідало раніше BitukMedia, найбільший у світі критий парк Гаррі Поттера відкрили в Токіо (Японія). Це вже другий тематичний заклад у світі, присвячений історії юного чарівника.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі