Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Усе заради науки – чоловік встановив світовий рекорд із жонглювання палаючим мечем (ВІДЕО)

Важливо

Американець Девід Раш зі штату Айдахо, якого називають серійним рекордсменом Книги Гіннеса, встановив ще один рекорд – із жонглювання вогняним мечем. Він кинув та спіймав небезпечний предмет 135 разів за хвилину.

Про це чоловік повідомив на своєму каналі у YouTube.

Загалом на рахунку Раша уже 260 світових рекордів. Робить він це з освітньою метою – аби пропагувати систему STEM вона полягає у простій та зрозумілій візуалізації наукових явищ.

Як видно на уповільненій зйомці, чоловік обертав дерев’яну модель меча, яка палала з одного боку, перед собою одною кистю. При цьому було важливо повністю відпустити меч, дати йому прокрутитися у повітрі і знову його упіймати. Правильність виконання такої техніки перевірили на уповільненому повторі відео.

Попередній рекорд із жонглювання палаючим мечем належав Тайлеру Макліну, цирковому артисту на прізвисько “Піка”. Той підкинув та спіймав палаючий меч 105 рази.

Раш порахував, що спіймав меч 136 разів, але уповільнений повтор запису показав, що останній раз вийшов за межі обумовленої хвилини.

Раніше BitukMedia повідомляло, що Раш встановив рекорд Гіннеса із тримання гітари на підборідді. Для цього він простояв із піднятою головою 1 год 35 хв.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі