Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Він чудовий чоловік” – пенсіонеру із термінальною стадією раку провели весільну церемою в лікарні

Важливо

75-річний британець Малкольм Греттон, який має термінальну стадію раку, одружився 57-річною Морін Дрейпер. Церемонію провели у каплиці Університетської лікарні Північного Тіса, де перебуває пацієнт.

Про це повідомляє ВВС.

Малкольм запропонував Морін одружитися у січні цього року, коли його здоров’я погіршилося. У п’ятницю на цьому тижні і каплиці відбулося вінчання. Офіційно вони планують оформити шлюб протягом найближчих днів.

Повінчатися вони вирішили буквально кілька днів тому. Кажуть, тиждень видався дуже напруженим. Але все ж церемонія у колі рідних відбулася.

Вперше пара зустрілася у 2016-му. І весь час Малкольм (або “Моллі”, як його називають близькі) був для Морін опорою, розповідає наречена.

“Він чудовий чоловік”, – каже вона.

Вінчання відбулося в оточенні персоналу лікарні, в тому числі медиків із реанімації. Ритуал вінчання провела команда капеланів.

Лікар нареченого каже, що день вінчання “Моллі” буде дійсно важко забути.

Як повідомляло BitukMedia, режисер фільму “Дюна: Частина друга” Дені Вільньов таємно передав смертельно хворому пацієнту свій ноутбук із копією фільму за 1,5 місяці до прем’єри. Чоловік у віці за 50 перебував у закладі паліативної допомоги у канадському Квебеку. Останнім бажанням пацієнта було встигнути подивитися фільм перед смертю.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі