Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Без інтернету і води – найпівденніше поштове відділення світу шукає листоношу для підрахунку пінгвінів

Важливо

Британська організація U.K. Antarctic Heritage Trust, яка керує так званим пінгвінячим поштовим офісом на антарктичній станції Порт-Локрой шукає людей на пошту. Працівники будуть приймати поштові відправлення та перераховувати колонію із 1,5 тис. пінгвінів-шкіперів.

Про це повідомляє UPI.

Працювати на найпівденнішому поштову відділенні доведеться із листопада цього року по березень наступного. І якщо ви думаєте, що там зможете бити байдики, то помиляєтеся – на Порт-Локрой надходять 80 тис. поштових відправлень щороку – тобто близько 220 щодня. Більшість листів і листівок надходять від пасажирів круїзних лайнерів, які стають на острові  Гоудіє, де знаходиться станція.

Посади, на які можна подати резюме: керівник бази, головний помічник і начальник цеху. Кандидати повинні бути резидентами Сполученого Королівства та бути готовими спати з п’ятьма іншими людьми, жити тривалий час без телефону чи доступу до Інтернету та обходитися без проточної води протягом усього періоду перебування.

Є ще один бік у цієї медалі. Запах гуано 1,5 тис. пінгвінів, який доведеться нюхати протягом п’яти місяців, повідомляють роботодавці.

Як повідомляло BitukMedia, 11 березня до станції “Академік Вернадський” вирушила 29-а антарктична експедиція. Вперше за останні 27 років в експедиції працюватиме 4 жінки із числа 9 наукових співробітників. Загалом у складі експедиції 15 чоловік.

Також антарктичних пінгвінів та їхніх малюків показали українські полярники зі станції “Академік Вернадський”. Настільки зблизька вони показали птахів з пташенятами вперше.

А валлійська компанія Bardsey Island Trust шукає двох осіб, які мешкатимуть і працюватимуть наглядачами на віддаленому крихітному острові Бардсі (валлійська назва – Енлі). За повір’ям, там знаходиться могила чарівника Мерліна, радника короля Артура. Працівникам платимуть £11.44 за кожну годину перебування на острові.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі